Redirecționează 2% din impozitul pe venit către ASD

Încrederea și sprijinul dumneavostră ne motivează să ne dezvoltăm ca asociație astfel încât, la rândul nostru să creăm oportunități unice de învățare pentru tineri !

Completând unul dintre formularele de mai jos, 2% din impozitul dumneavoastră pe venit va fi redirecționat către noi, iar fondurile strânse în acest mod vor fi utilizate pentru realizarea  cât mai multor proiecte la standarde înalte care să vină în ajutorul dezvoltării tinerilor.

 

De ce ați fi și anul acesta alături de ASD ?

  • Împreună putem ajuta mai mulți elevi și tineri să aibă acces la informații despre justiție. Până în prezent, prin intermediul proiectului Edjust am ajuns la peste 1500 de elevi atât din mediul rural cât și din mediul urban ! Un om informat este un om liber si puternic !
  • Am câștigat una dintre cele mai importate distincții pentru ONG-uri, proiectul Edjust fiind răsplătit în anul 2016 de către Banca Comercială Română cu PREMIUL DE EXCELENȚĂ pentru performanțe academice deosebite.
  • Puteți redirecționa din impozitul datorat statului !  Dacă sunteți salariat, aveți posibilitatea de a redirecționa 2% din impozitul pe venit iar dacă reprezentați o companie puteți redirecționa 2% din impozitul pe profit datorat statului  către un ONG până la data de 25 mai.
  • Redirecționarea este gratuită, adică nu duce la nicio cheltuială suplimentară pentru persoana care completează formularul .
  • Un ajutor cât de mic poate face diferența ! Studiile recente arată că pe piața serviciilor din România, ONG-urile sunt cei mai importanți actori ai mediului privat. Prin susținerea asociației noastre, sprijiniți societatea civilă să se implice și mai activ în viața publică.

Pentru a sprijini activitățile ASD, vă invităm să descărcați și să completați formularul care vă corespunde, acestea conținând deja  datele asociației

  • Formularul 230 pentru venituri din salarii (descărcare)
  • Formularul 200 pentru alte venituri din afara salariului (descărcare)

Formularul 230 pentru venituri din salarii – Formularul se va depune în format hârtie fie la registratura organului fiscal în a cărui rază teritorială contribuabilul are adresa, fie  la oficiul poștal, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire.

Formularul 200 pentru alte venituri din afara salariului – Declarația se depune, împreună cu anexele completate, dacă este cazul, în format hârtie, direct la registratura organului fiscal sau la oficiul poştal, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire .

NOTE: Pentru a completa fișierul accesați linkul și apoi deschideți documentul din downloads.

Data limită de depunere pentru ambele formulare este 25 mai 2017 !

Vă mulțumim pentru sprijinul acordat! 

Pentru parteneriate și sponsorizări ne puteți contacta la adresa [email protected]