International Dispute Resolution, LL.M.

International Dispute Resolution, LL.MProgramul LL.M. în Rezolvarea Disputelor Internationale a fost conceput pentru a explora căi noi și inovatoare în domeniul de soluționare a litigiilor și de a oferi o cunoaștere profundă și abilități pentru o carieră de succes în domeniu interesant de soluționare a litigiilor internaționale. Accentul se pune pe arbitraj, în regiunea ECE.
Departamentul pentru dreptul afacerilor și Integrării Europene a dezvoltat un program, care oferă studenților posibilitatea de a explora în detaliu diverse mijloace pentru soluționarea diferendelor internaționale într-un mod eficient. Domeniile de bază ale arbitrajului internațional comercial, litigii comerciale internaționale, medierea de afaceri internaționale, și negociere sunt completate cu module de curs în legătură cu dispute internaționale de investiții și alte subiecte speciale. Aceste module de curs includ gestionarea conflictelor, precum și orientarea spre practică, exerciții, cum ar fi litigiile părților interesate și litigii de PR, care prevăd pentru absolvenții noștri cunoștințele practice necesare și tehnici pentru a realiza cel mai bun rezultat posibil pentru clienții lor internaționali.

Acest program de renume international este susținut de firma de avocatura Konrad & Partners.

Target group – Law graduates and practitioners interested in International Dispute Resolution as well as lawyers in training, business lawyers and attorneys, legal counsel and consultants
Admission requirements -First degree in law, or a degree with a substantial law content (exceptions are assessed on a case-by-case basis)
-Fluency in English
-Successful admission interview
Language English
Teaching method Face-to-face teaching
Start March 2016
Certificate LL.M. – Master of Laws
Duration 4 Semesters part-time
ECTS-Points 90  (Info about ECTS)
Course fee € 11.900,-
optionally payable in 4 installments
Venue Danube University Krems
Organizer Department for Business Law and European Integration
Contact Kornelia Schock
Phone: +43 (0)2732 893-2403,  Fax: +43 (0)2732 893-4400
E-Mail: [email protected]