Implică-te și tu în Procesul de Admitere, iulie 2015!

           admitere1 În perioada 13-18 iulie, şi în data de 20 iulie se va desfășura procesul de admitere la studiile de Licență și Masterat ale facultății noastre. Pentru buna lor desfășurare, aveți posibilitatea de a vă implica în calitate de voluntari în această activitate!

Calendar activități:

  1.  În perioada 13-18 iulie, în intervalul orar 8-17, în amf. I.1, voluntarii vor asista candidații în completarea fișelor și dosarelor de înscriere și verificarea acestora.
    Studenții vor fi grupați în două schimburi (8-12:30 / 12:30 – 17) alternând pe parcursul săptămânii, după un program stabilit după posibilitățile fiecăruia.
  2. În ziua de 20 iulie studenții voluntari îi vor ajuta pe domnii profesori la supravegherea desfășurării testului grilă la limba română. În această zi va fi nevoie de toți studenții voluntari care vor fi selectați. Programul în această zi va începe aproximativ la ora 10 și va dura până aproximativ la ora 15.

Pentru înscriere, vă rugăm să completați acest formular până în data de 22 iunie inclusiv. Activitățile extracurriculare ce dovedesc implicarea voastră de până acum pot constitui un avantaj.