Fiat Justitia Moot Court Competitions

Va aducem la cunoștință „Atelierul juridic” care cuprinde cea de-a unsprezecea ediție a Concursului de Drepturilor Omului „Fiat Justitia” precum şi a primei ediții a Concursului de Drept European, concursuri care se vor organiza în perioada 14-15 martie 2015.

Pe această cale, vă invităm să luați parte la aceste competiții care au ca obiective promovarea jurisprudenței Curții Europene a Drepturilor Omului și acordarea posibilitățiii unui studiu mai aprofundat și diversificat al legislației CEDO, precum şi promovarea şi stimularea studiului dreptului Uniunii Europene.

Competițiile se vor desfășura în intervalul 14 – 15 martie 2015, la sediul Facultății de Științe Economice, Juridice și Administrative din cadrul Universității „Petru Maior”, Târgu-Mureș.
Cauza supusă dezbaterilor pentru fiecare concurs, programul, formularele de înscriere și regulamentele concursurilor vor fi publicate pe website-ul http://fiatiustitia.upm.ro.
Înscrierea se va face în perioada 29 septembrie – 15 decembrie 2014 pentru Concursul de Drepturile Omului şi 6 Octombrie – 15 decembrie 2014 pentru Concursul de Drept European, prin completarea de către echipe a Formularului de Înscriere din secţiunea Înscrieri a website-ului http://fiatiustitia.upm.ro.

Dorim ca ATELIERUL JURIDIC să fie o oportunitate atractivă și benefică pentru studenții din toate centrele universitare din România, iar printre participanți sperăm că se vor număra și studenți ai Facultății de Drept din cadrul Universității dumneavoastră.

10744712_757086594358276_652325892_n