Bun venit noilor colegi!

Am luat parte în perioadBun venit la UAICa 27-29 septembrie 2014 la evenimentul „Bun venit la UAIC”. Cele trei zile au fost dedicate studenților de anul I pentru a pătrunde cu pași entuziaști în farmecul celor mai frumoși ani  .

Bobocii Facultății de Drept au fost întampinati de voluntarii ASD de sâmbătă până luni la standul amenajat în acest sens, unde au aflat despre oportunitățile vieții de student și despre pașii următori ai studenției.

10711158_742795905787345_2126377212_nCea de-a doua acțiune venită în sprijinul celor din anul I, evenimentul de mentorat, și-a propus să creeze legături între studenții din ani mai mari dornici să împărtășească din experiența lor legată de burse, cazare, biblioteca, săli de curs și seminar, cât si despre prezentarea facultății, a burselor de studiu Erasmus +, a nenumăratelor opțiuni profesionale de după absolvirea facultății, a noțiunii de proces simulat, intershipuri, voluntariat.

 

În final, deschiderea anului universitar a fost o excelentă ocazie pentru a-i felicita pentru alegerea făcută, pentru a sublinia importanța și avantajele implicării în comunitate dar și de a-i îndemna să urmărească proximele campanii de recrutare ale asociațiilor studențești. Le dorim mult succes și o acomodare cât mai facilă!