Bun venit la UAIC! 2015

Dragi colegi,

 

Pentru a va familiariza cat mai repede cu tot ceea ce tine de facultate, va incurajam pe voi, dragi boboci, sa participati la programul de MENTORAT.

Acest lucru consta in faptul ca veti fi ajutati si indrumati de colegii vostri din anii mai mari. Acestia va vor raspunde la intrebari pentru a va clarifica anumite aspecte legate de facultate, va vor ajuta sa va integrati cat mai repede,va vor indruma in ceea ce priveste studiile si de asemenea in alegerea oportunitatilor ce vor avea un rol semnificativ in viata de student.

Mai jos aveti link-ul pe care il puteti accesa pentru a va inscrie si opiniile studentilor de anul trecut ce au avut un mentor. Speram sa participati in numar cat mai mare, dat fiind faptul ca sunteti la inceput de drum. Noi vom fi bucurosi sa va ajutam!

Stefan Eugen Popa: “Este intr-adevar o experienta ultila pentru ca intri in contact cu ce inseamna lumea de la Drept, iti raspund la orice intrebari, deci ai numai de castigat.”

Irina Jianu: “E util sa ai un mentor pentru ca sa te adaptezi facil la noile circumstante, la un loc nou, cu colegi si profesori noi.”

Bogdan Petrescu: “Cel mai important a fost faptul ca se elimina generation gap-ul: nu ma simt strain iar studentii de an mai mare nu ma fac sa ma simt inferior.”

Daca sunteti in anul II, III , IV sau master va incurajam sa va inscrieti la programul de MENTORAT pentru a-i ajuta pe dragii nostri boboci sa se familiarizeze si sa se acomodeze cu viata de student.

Beneficiile inscrierii la acest program: cunoasterea studentilor de anul I, placerea de a ajuta, reamintirea clipelor cand si voi ati fost asa si legarea unor frumoase prietenii.

Ce pierdeti daca nu va inscrieti: o experienta frumoasa alaturi de cei mai mici ca voi si satisfactia pe care o puteti avea stiind ca cineva s-a dezvoltat frumos datorita ajutorului vostru.

De aceea va indemnam sa accesati link-ul de ma jos si sa va inscrieti in numar cat mai mare pentru a fi un ajutor eficient bobocilor nostri si de asemenea pentru a va aminti si vedea prin ochii lor cum ati fost si voi la inceput.

12047707_1045398218826548_1143156800_n

Pentru a va inscrie la programul de mentorat accesati aceasta pagina.