Autostrada de Drept – decembrie 2015

Autostrada de Drept

BREAKING NEWS!

Bună seara, România! Bună seara, București!
Pe data de 7 decembrie are loc inaugurarea a patru noi autostrăzi. Acestea vor fi deschise doar până la data de 12 decembrie.

Autostrăzile în discuție fac legătura directă între Chișinău-București, Craiova-București, Iași-București și Sibiu-București. Important: Autostrăzile se vor da în folosința exclusivă a studenților de la Drept. Conform oamenilor noștri de legătură din ASD, de la Facultatea de Drept a Universității din București, autostrăzile se află într-o stare excelentă, pregătite să facă față numărului mare de studenți aștepați la acest eveniment. Se promite un trafic fluid, lipsit de ambuteiaje.

Dar de ce această schimbare la nivel de infrastructură?

Potrivit surselor noastre din ASD, în perioada 7-12 decembrie la Facultatea de Drept, Universitatea din București (gazda evenimentului), se va desfășura un proiect de mare anvergură, respectiv ,,Autostrada de Drept”.

Întrebați ce presupune mai exact acest proiect, organizatorii nu au vrut să divulge multe, promițând doar un schimb de experiență complet, întrucat activitățile din cadrul acestui proiect sunt deopotrivă atât academice, cât și extracurriculare. Însă, aceleași surse ale noastre oferă câteva detalii în plus. Astfel, am aflat că activitățile academice constau în participarea la cursuri și la seminare, participare care se face cu scopul de a le oferi posibilitatea participanților de a observa asemănări și deosebiri între facultățile cu același profil din țară. În ceea ce privește activitățile extracurriculare, va fi creat un program recreațional, complementar celui de studiu, în care se vor organiza diferite ieșiri și activități de către responsabili pentru a facilita socializarea dintre studenți și pentru a încuraja crearea de legături între aceștia.

Dornicii se pot înscrie aici!
Cam atât despre acest eveniment. Pentru mai multe detalii, rămâneți pe fază!