ASD Christmas Charity Party

Perioada în care poveștile frumoase de peste an se spun, a sosit!

În iarna aceasta vrem să schimbăm poveștile triste îpoza-alinn unele care să îi bucure și pe cei care nu au pornit în viață cu șanse egale cu ale tuturor, oferindu-le posibilitatea de a zâmbi din nou.
ASD în parteneriat cu World Vision România vă invită să îi ajutăm pe copiii cu o situație mai puțin favorabilă, în special pe Alin.

Alin este un baiețel de 13 anișori care încearcă să se bucure de fiecare clipă, de fiecare moment, în ciuda tuturor obstacolelor. El, împreună cu doar alți 20 de copii din România, suferă de boala GIANT PEMPHIGUS BULLOSA. Este o boală de piele ce provoacă deshuamare, răni continue, dureroase și mâncărimi. Alin nu are nici un deget complet din cauza bolii cu care s-a născut, dar a învățat să țină stiloul sau pixul în mână doar cu falangele pe care le are. Tratamentul prescris este în valoare de minim 10.000 de lei pe lună și presupune îmbunătățirea calității vieții acestuia, deoarece vindecarea este imposibilă.

Părinții lui Alin nu își permit să suporte costurile acestui tratament, deoarece mama sa are doar o indemnizație de însoțitor permanent (Alin fiind un bun elev in clasa a 7-a, care încearcă să se integreze în colectiv), iar tatăl său lucrează sezonier.

Vă așteptăm sâmbătă, 17 decembrie 2016 în TIMES, începând cu ora 22:00, la ultima petrecere ASD din acest an, să ne bucurăm împreună de atmosfera Crăciunului!

De asemenea, orice dar este binevenit pentru a putea aduce un zâmbet în sufletul multor copii, în preajma acestei sărbători.

Prețul unui bilet este de 10 lei.
Rezervări puteți face la numărul de telefon: 0785805833 (Mădălina)