Antrenamente echipa de basket-fete

Cine doreste sa faca parte din echipa de basket-fete este rugat sa se prezinta maine, ora 9 sala de sport a Universității de Agronomie și Medicină Veterinară la primul antrenament!

Scopul acestui demers are legătură cu Hexagonul Facultăților de Drept, competiţia ştiinţifică şi sportivă ce reuneşte studenţi ai Facultăţilor de Drept din principalele 6 centre universitare Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, Universitatea Bucureşti, Universitatea „Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca, Universitatea de Vest din Timişoara, Universitatea Craiova şi Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu.

Anul 2016 are un specific aparte prin faptul că această competiţie este găzduită de Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi în perioada 21-24 aprilie.

În acest sens, daca doriţi sa participaţi la întâlnirea cu domnul asist. dr. Ionuţ ONOSE cadru didactic coordonator al echipei de baschet (feminin) a facultăţii noastre, sunteţi invitate la o primă întâlnire în ziua de sâmbătă, 19 decembrie 2015, la ora 08.45 în parcarea Facultăţii de Drept (la fântâna arteziană) sau direct la Sala de sport a Universitarii de Agronomie şi Medicină Veterinară la ora 09.00.