ANOSR oferă locuri în tabere pentru studenții cu probleme sociale!

Alianța Națională a Organizațiilor Studensite-300x162țești din România (ANOSR), reprezentanta studenților la nivel național și internațional, a susținut întotdeauna importanța asigurării accesului și echității în învățământul superior pentru toate categoriile posibile de studenți și a militat pentru implementarea de mecanisme care să sprijine categoriile defavorizate și subreprezentate din sistemul educațional.

Profitând de faptul că în ultimii ani structurile care promovează voluntariatul în rândul studenților au primit locuri în taberele de vară organizate anual de Ministerul Tineretului și Sportului, ANOSR a decis să tragă un semnal de alarmă asupra importanței sprijinirii studenților defavorizați prin măsuri active de integrare în învățământul superior și își oferă locurile de tabără pentru studenții cu cazuri sociale!

Astfel, ANOSR lansează concursul pentru taberele ANOSR pentru studenți, tabere ce se vor desfășura în perioada 13-18 august în stațiunea Vama Veche. Pe lângă sejurul de 5 zile de la malul mării, studenții care vor primi un loc în taberele ANOSR vor putea participa la o serie de activități și dezbateri în care se vor discuta problemele cu care se confruntă categoriile defavorizate de studenți.

 Cazarea și masa vor fi grautuite, participanții selectați fiind nevoiți să își asigure doar cheltuielile legate de transport.

Mai multe detalii aici.