Alegeri studențești pentru Consiliul Facultății de Drept

 

Dragi studenți ai Facultății de Drept,

Sunteți invitați să participaţi la alegerile reprezentanţilor în Consiliul Facultăţii!

Poate candida ca reprezentat în Consiliul Facultăţii de Drept orice student înscris la cursurile de zi. Cei care doresc să-şi depună candidatura, vor completa următorul formular până sâmbătă, 1 noiembrie 2014, ora 23.59. Conţinuturile formularelor vor fi postate ulterior pentru a oferi o perspectivă asupra candidaţilor. Candidaţii vor fi prezenți luni, 3 noiembrie, de la ora 12:00 pâna la ora 13:00 în sala III.9 pentru a răspunde la întrebările studenţilor.

 

Desfăşurarea votului:

Studenţii de la Master şi de la Licenţă vor putea vota în cursul săptămânii viitoare, modul de vot fiind diferit în funcţie de ciclu de învăţământ:
– votul direct se aplică studenţilor de la Master, aceştia putând să îşi exprime opţiunile luni, 3 noiembrie, orele 12:00-14:00, în amfiteatrul III.9;
– votul indirect se aplică studenţilor de la Licenţă, aceştia exprimându-şi opţiunile către şeful de grupă, cel din urmă transmiţând mai departe procesul verbal pentru a se centraliza voturile la nivelul celor 4 ani de studiu. Acest tip de vot se va desfăşura începând de luni, 3 noiembrie 2014 ora 08:00, până vineri, 7 noiembrie 2014 ora 15:00.

Cadrul normativ este reprezentat de : Regulamentul Serviciilor pentru Studenti

Alte documente:

Drepturile si obligatiile studentilor reprezentanti

Procedura selectiei

 

  CANDIDATURI CONSILIUL FACULTATII DE DREPT

 

Vă dorim mult succes!

Alegeris